- DHOMAT -

...

CFARE NE OFROJME

Apartament

Ky apartament ka një ballkon, pamje nga mali dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI

CFARE NE OFROJME

Dhome dyshe

Ky apartament ka një ballkon, pamje nga mali dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI
...
...

CFARE NE OFROJME

Dhome Dyshe Ekonomike

Ky apartament ka një ballkon, pamje nga mali dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI

CFARE NE OFROJME

Dhome Teke Ekonomike

Ky apartament ka një ballkon, pamje nga mali dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI
...
...

CFARE NE OFROJME

Dhome Dyshe Ekonomike

Ky apartament ka një ballkon, pamje nga mali dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI

CFARE NE OFROJME

Suite

Ky apartament ka një ballkon, pamje nga mali dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI
...
...

CFARE NE OFROJME

Dhome Treshe

Ky apartament ka një ballkon, pamje nga mali dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI

CFARE NE OFROJME

Dhome Dyshe

Ky apartament ka një ballkon, pamje nga mali dhe TV me ekran të sheshtë.

REZERVO TANI
...